НАЧАЛО ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА НАС КОНТАКТИ
  LAST MINUTE ПРОМОЦИИ
  Екскурзии до Европа
  Екскурзии до Гърция
  Екскурзии до Италия
  Екскурзии до Турция
  Екскурзии до Скандинавия
  Екскурзии до Германия
  Екскурзии до Албания
  Екскурзии до Австрия
  Екскурзии до Русия|sofiatour
  Екскурзии до Бенелюкс
  Екскурзии до Холандия
  Екскурзии до Франция
  Екскурзии до Испания
  Екскурзии до Сърбия
  Екскурзии до Англия
  Екскурзии до Швейцария
  Екзотични пътувания
  Уикенди
  Обиколни екскурзии
  Круизи и яхти
 

Наем на Автобуси

"Шанс-тур"

Шанс-тур"ООД е лицензирана транспортна и туроператорска фирма,доказала стабилността си с течение на годините.Фирмата е създадена и функционира от 1990 г.
Постепенно фирмата разширява дейността си и съответно разнообразява и допълва автобусния си парк.Вече разполага с големи, луксозни автобуси-40,50 и 60 местни, снабдени с необходимите екстри за международни пътувания. С течение на времето контактите и ангажиментите нарастват, което паралелничи с нарастване броя на автобусите, техния клас, както и качеството на обслужване.
Към днешна дата фирмата разполага с над 20 класни автобуса/от 10 до 75 места/, снабдени с всички необходими екстри,лицензирани и категоризирани за всякакъв вид миждународни и вътрешни превози.Фирмата разполага с висококвалифициран персонал: водачи, преминали необходимите категории и професионална компетентност.
Фирмата разполага със собствена сервизна база, която непрекъснато се следи и поддържа техническата изправност на автобусите, хигиената, и безупречния им вид.
„Шанс-тур"ООД ежегодно подменя и подновява автопарка си, за да бъде винаги с крачка напред, ежемесечно подобрява квалификацията на персонала си, а ежедневно ви изненадва с все по-нови и интересни маршрути и предложения за пътуване.

Вероника 16

Данни:
марка: TEMSA
модел: SAFARI
двигател: MAN
места: 53 + 2
ASR, ABS


Комфорт:
климатик
тоалетнарегулируеми седалки
степенки за краката
кафе-машина
хладилник
масички на седалките
радио-CD, DVD
2 монитарамикрофон
екскурзоводска седалка

Хип -7
ХИП 7 /Хубаво Истинско Пътуване/ ЕООД е транспортна фирма, утвърдена на българския и международния пазар.Фирмата е лицензирана за международен превоз на пътници с лиценз № 0589 за, отговаряйки на всички европейски изисквания за превоз на пътници.

Служителите на фирмата са високо квалифицирани в автомобилния транспорт с международно призната диплома на Академия ИРУ- призната от Министерство на транспорта и съобщенията на Република България, Европейската Комисия, Световната Банка, Европейската Конференция на Министрите на Транспорта, Международната Федерация на спедиторите - FIATA и др.


Едни от най-големите мероприятия, които са организирали е посещението на Италианския президент в България, футболния отбор „Милан”, ЕС за транспортни коридори, Министерства на РБ, БНБ, спортни федерации и много други
Над 100 предложения за туристически,бизнес и спорни пътувания-автомобили, ван,микробуси-8места-20места,автобуси - 25-53места


Захир


Фирма Захир разполага с нови луксозни автобуси от 34 до 50 места пътуващи в страната и чужбина. Всички те са арка Кинг Лонг с година на производство 2006- 2007 и предлагат на своите пътници необходимите удобства за да направят всяко едно пътуване комфортно и приятно.Трансфери Трансфери
цена от: 50 лв. | 2 дни
МНЕНИЯ
КАЛЕНДАР
Март
Април
Май
Юни
Всички права запазени © 2005 Sofia Tour
Екскурзия - екскурзии, почивки, хотели, билети Уеб Дизайн: ПроСтудио
Централен офис
София 1000   Бул. Дондуков №86 Б Тел. /+359 2/ 943 13 43
e-mail:    www.sftur.com