НАЧАЛО ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА НАС КОНТАКТИ
  LAST MINUTE ПРОМОЦИИ
  Екскурзии до Европа
  Екскурзии до Гърция
  Екскурзии до Италия
  Екскурзии до Турция
  Екскурзии до Бенелюкс
  Екскурзии до Швейцария
  Екскурзии до Скандинавия
  Екскурзии до Германия
  Екскурзии до Холандия
  Екскурзии до Сърбия
  Екскурзии до Франция
  Екскурзии до Испания
  Екзотични пътувания
  Уикенди
  Обиколни екскурзии
  Круизи и яхти
 

ОТЗИВИ И МНЕНИЯ ОТ ТУРИСТИ ПЪТУВАЛИ СЪС СОФИЯ ТУР
 

Благодаря за отделеното време и за офертата, която сте ми изпратили.
Благодаря и за търпението по телефона. Много съм доволна за старанието от Ваша страна.
Ще споделя с компанията и пак ще Ви пиша!...

В.Ц.

Благодарим ви,
оставаме с най-добри впечатления от агенцията ви. Пожелаваме ви и на вас успешна и ползотворна година и до нови срещи :)

С поздрави: Групата от Пловдив =)

ОТЗИВИ ОТ РИБАРСКА БАНЯ

Най напред искам да честитя Новата година на целият колектив и да ви пожелая много здраве ,щастие и успехи . Ние бяхме на Рибарска баня  сме много щастливи ,че празника беше чудесен.Този път надминахте всичките ни очаквания. Специални благодарности на Филип за чудесната организация .Въпреки че бяхме много хора Филип и Мария бяха разпределили масите по групи така че всички да бъдат доволни.За нас всичко беше перфектно.Аз   и близките ми пътуваме с Вашата фирма пет пъти и случайно  екскурзовод  на четири от пътуванията е Филип. Доволни сме .Благодаря. Надявам се че и тази година ще пътуваме с вашата агенция .Маргарита  Боби   Мила  .Здравка  .

Здравейте приятели,

искам да Ви благодаря за чудесното изкарване на Новата година в комлекс "Рибарска баня", Сърбия! Изразявам благодарност за добрата организация на всички мероприятия, прекрасното място на което ни отведохте и за което научихме благодарение на Вас, за шоуто по време на новогодишната вечер, както и за още по-големия купон на 01.01.2016 г.!!! Пожелавам Ви да сте все така успешни и през новата година, както и да сте все така отзивчиви и усмихнати! Хубаво е да знаете, че не за първи път си изкрарвам страхотно, благодарение на услугите предоставяни от Вашата фирма :)

 

ОТЗИВИ ОТ ЕКСКУРЗИЯ ДО ЛОНДОН

 

Накратко, поразени сме от Лондон и безкрайно Ви благодарим на целия екип за удоволствието, което ни създадохте, оценяваме усилията на всички Вас и горещо Ви препоръчваме на приятелите си :) Доволни ли сте от обслужването в офиса ни? Да, служителите Ви са енергични млади хора, със завладяващ ентусиазъм и добро настроение. Освен това са мили, добронамерени и компетентни.
Как пътувахте? Чудесно, без забележки. Всичко беше много добре организирано и специални благодарности за онлайн чекирането - спести ни време и опашките за регистриране!
Доволни ли сте от обслужването на нашите екскурзоводи? Цвети е истинско съкровище. За нас тя беше много повече от екскурзовод, получихме много лично отношение като от близък приятел и освен история на града, чрез нея успяхме да видим един Лондон на лондончаните, а не само на туристите
Натоварена ли беше програмата? Не, смятам че беше премерена, видяхме доста неща, за всичко имаше достатъчно време. нямаше напрежение. чувствахме се добре.
Какви са вашите цялостни впечатления от пътуването?прекрасни :)
Бихте ли използвали нашите услуги отново? с искрено удоволствие и Ви благодарим. Успех!

 

ОТЗИВИ ОТ ЕКСКУРЗИЯ ДО РИМ

Здравейте!
От 21до 24 юни бях чрез вашата агенция на екскурзия до Рим, искам да изкажа възторга си от римската приказка, до която се докоснах благодарение на местния екскурзовод- Паулина. Нямам думи да опиша колко съм доволна и очарована от нея! Беше прекрасно, надявам се и бъдещите дестинации да ги осъществя чрез вас!
Желая ви успешна работа и занапред и повече усмихнати туристи!

Т.К.

Пътувах с групата за Рим на 16.06. и ви пиша за да изкажа искреното си възхищение от водача на групата.
Пътувала съм доста но за първи път имахме водач, който разказваше завладяващо,излъчваше спокойствие и явно работеше с удоволствие.
Благодаря за прекрасния ви избор на което се дължеше голяма част от чудесното изкарване в Рим.
В.С.

Пиша ви във връзка с проведената от София Тур екскурзия до Рим (13-16.07.2013 г.) в която имах удоволствието да участвам и аз.
Искам първо да благодаря за отношението, професионализма и позитивизма на целия екип относно организирането на пътуването до Италия.
Самата екскурзия беше изключително увлекателна и интересна, като за това в не малка степен спомогна и екскурзоводката Паулина, която със своята ерудираност, знания, неслизаща от лицето й усмивка и безспирна енергия ни накара да усетим по неповторим начин Вечния град.
И накрая, но не на последното място суперлативи за отзивчивостта и на Симона Кръстева, която изтърпя до последно и отговори подобаващо на всеки един зададен й от мен въпрос.

Н.

Пътуването ни до Рим мина много добре като всичко си беше по план: посрещането на летището в София и в Рим, полета също мина добре, италианците малко се поизложиха с настаняването ни в хотела, но бързо се поправиха :)

Малко по - късно след като се настанихме се запознахме и с Венета (нашия екскурзовод), благодарение на която престоя ни в Рим протече много добре. Ако трябва да я опиша с една дума невероятна е, в смисъл: много добре си водеше програмата (имеше си време и за снимки и за лекция), като цяло видяхме много и научихме доста. След три дни престой в Рим мога да кажа, че съм доволен от организацията на фирмата (миналата година пътувах с вас до Барселона и там много ми хареца), от хотела, от видяното в Рим и най - вече от екскурзовода ни :) Като следващ маршут разглеждам Париж или Лондон, но като му дойде времето пак ще се чуем :)

Д.А.

 

 

Впечатленията ни от пътуването са прекрасни.
Организацията беше безупречна.
Местната екскурзоводка-Паулина беше отлична,с изключително много познания
и умения да разказва.Също така и Георги Панов беше много внимателен.
В интерес на истината си беше изморително,но си струваше.
Видяхме много неща и запазихме  прекрасни спомени!
Единствената ми лека забележка е към хотела.Стаята ни и особено банята бяха много тесни и през нощта 
беше много шумно(от хотела,не от улицата).
Бих желала да ме информирате за актуални оферти и промоции.
С удоволствие бих пътувала отново с вашата фирма.

Д.П.

Екскурзията беше прекрасна,а град като Рим трудно би могъл да се разгледа за 4 дни или да се забрави .....
Самолетното пътуване беше приемливо,макар че на връщане имаше забавяне с полета( което съответно не е ваша вина ),трансферната компания беше изрядна и извършените трансфери до хотела - навреме.
За екскурзоводката Катя Илиева сме с прекрасни впечатления,изключително ерудирана и красива дама !!! Съумя да ни покаже красотите на Рим и да направи престоя ни там - незабравим !Изключителни благодарности ! Едно огромно благодаря и на Симона - мила,внимателна ,изчерпателна , търпелива към всички наши въпроси. Получихме персонално внимание от целият Ви екип, което ни направи специални - а не част от група туристи !!! С удоволствие бихме използвали Вашите услуги отново, даже вече имаме набелязана дестинация....Благодарим !Благодарим !Благодарим !!! С уважение и най- топли чувства :
Т.Д. И Р.Д.

Здравейте! бяхме в рим и сме много доволни от престоя си там. особено бяхме очаровани от Полина която беше нашият екскурзовод. Всичко беше много добре организирано. хотела беше на много удобно място. сега бих искала да попитам за......
Е.И.

Здравейте,най-напред искам да ви благодаря за прекрасната екскурзия до Рим.За нас беше голямо удоволствие и невероятно преживяване.С удоволствие ще се възползваме от вашите услуги , бих искала да отидем до Париж....
В.Д.

Здравейте,
Благодаря за добре организираната и проведена екскурзия!
Поздрави,
Й. Д.
 

Здравейте.Пътуваме ве4е втори път с Вашата фирма,Миналата година бяхме във Венеция,а сега -в Рим,Доволни сме от организацията и обслужването,Особено добре се справяте с избора на хотела,Този беше на много удобно място,а и за категорията си беше доста добре.За програмата не мога да каца нищо,защото със съпруга ми не се възползвахме.В Рим имаме приятели,с които прекарахме доста време.По принцип, необи4аме груповите мероприятия,а тази група беше доста голяма за нашите възприятия.Бяхме предупредили още в офиса,4е предпо4итаме по-камерни посещения,Въпреки това,Симона се интересуваше от нас,Тя не ни игнорира,за нея ние бяхме 4аст от групата...Симона е още много млада,а това пътуване и предостави някои не особено приятни изненади/голямо забавяне на 4екирания багаж;на едно от моми4етата пътуването не се отрази добре-по здравословни при4ини/.Стори ми се малко нерешителна.но се справи добре.Като цяло сме доволни от услугите на Вашата фирма и с удоволствие отново ще ви потърсим

Р.К., октомври

Доволни ли сте    от обслужването в офиса ни?
Да, наистина се запалих по тази екскурзия във Вашия офис.Пътуването беше комфортно, имахме инцидент с 
багажа, но получихме съдействието и съчувствието на цялата група и на водачите. В края на краищата 
всичко свърши добре. 
Доволни ли сте    от обслужването на нашите екскурзоводи?
Да, Димитър и Венета бяха на висота, успяха за много кратко време да покажат и разкажат много неща.

OТЗИВИ ОТ ЕКСКУРЗИИ ДО ВЕНЕЦИЯ СЪС САМОЛЕТ

Искам да благодаря на фирма"София Тур" и по-точно на организаторите на екскурзията до Венеция от 19 до 23-ти септември, за чудесното преживяване, което ни осигуриха. Изключително сме доволни от работата и отношението на екскурзовода ни - г-н Красимир Янков!
Ще споделим хубавите си впечатления от добрата работата и организация, която беше свършена от фирмата, с нашите близки и приятели.
С удоволствие бихме ползвали услугите на София-Тур отново.
С пожелания, за успех в бизнеса и в личен план на екипа!
Е. Ж. и С. Г.


ТАСОС - ВЕЛИКДЕН

Здравейте,  бих искала от името на нашата групичка да изкажа огромната си благодарност към професионалната работа на нашия водач Свилен Ранев. Благодарим му за хубавите емоции и полезната информация, която ни поднесе за всички забележителности на острова. С удоволствие ще се възползуваме отново от Вашите услуги и ще се радвам отново да имаме възможност да сме заедно със Свилен Ранев.
Благодаря!

ВЕЛИКДЕН НА КОРФУ

Здравейте! Благодаря им ви за условията и цялата ескурзия до о-в Корфу, по време на великденските празиници. Останахме доволни от хотела ,храната,ескурзиите до столицата Киркира.Няколко думи и за ескурзовода.Постара се да ни запознае и да ни даде доста информация по време на нашето пътуване.Доволни сме и от факта че хванахме късния ферибот и така почивката ни се удължи.
Благодарим ви! До скоро!
...!

OТЗИВИ ОТ ЕКСКУРЗИИ ДО БАРСЕЛОНА СЪС САМОЛЕТ

Здравейте,
С това писмо изразяваме нашата благодарност за чудесно организираната екскурзия /Барселона - 19.10. - 22.10./ и специално на Веселина Василева за професионализма, вниманието и приятелската атмосфера!
С удоволствие ще пътуваме отново с Вас!
Поздрави - Н. и Г.

Как пътувахте?Добре, с изключение на чекирането на връщане, което продължи около 3 часа поради срив в компютърната система, но това не е свързано с вашата фирма.
Доволни ли сте от обслужването на нашите екскурзоводи?Благодарности на Веси!
Натоварена ли беше програмата?Не, ние я запълнихме с пътуване извън Барселона
Какви са вашите цялостни впечатления от пътуването?Прекрасни!
Бихте ли използвали нашите услуги отново?Разбира се, за Рим, Париж и Лондон!

Г.Е.

Уважаема Зорница,

Изключително сме възхитени от представителят  на София тур в гр.Барселона - госпожица МАРЧЕЛА ПЕТКОВА.Тя успя да направи екскурзията ни прекрасна.Позитивизмът й ни зарази и считаме, че тази екскурзия без нея не би била толкова вълнуваща и незабравима за нас.Марчела е едно бижу,  с което фирмата Ви трябва много да се гордее, защото повярвайте от опит знаем, че рядко се намират такива екскурзоводи.Тя върши работата си с много любов и желание и това пролича от  самото начало на срещата ни.Още веднъж изразяваме нашата огромна БЛАГОДАРНОСТ към фирмата Ви и най-вече лично към Вас Зорница и към Марчела Петкова.  
Хубав ден и поздрави от гр.Петрич

Ние пътуваме за втори път със София Тур .
Екскурзията до Барселона по наше мнение беше организирана добре.Доволни сме от екскурзовода и от програмата. Единствената ни забележка е относно хотела ,в който бяхме настанени.
Ако можем да сме Ви полезни бих препоръчала да използвате слушалки при организираните посещения по програмата,защото понякога е много шумно и не се чуват обясненията на екскурзовода.
И на въпроса дали бихме пътували отново с вашата компания-да бихме пътували и друг път стига да предложите интересна дестинация.
Поздрави от Велико Търново

ОТЗИВИ ОТ ПЛАНИНСКИ ТУРОВЕ

Здравейте,
Искам да изкажа своята благодарност за добре организираната екскурзия до Рилските езера на 31.07.2011 г. Всичко беше чудесно под ръководството на професионалните водачи, които направиха този ден незабравим за всеки един от нас.Изпращам и няколко снимки като доказателство за всичко това.
Пожелавам на фирмата много успехи.
Поздрави
В.В.

Здравейте
Всичко беше супер, организацията беше много точна. За гидовете мога да кажа, че бяха много приветливи и се съобразяваха със възможностите на хората, като ни разделиха на групички.
За прехода според мен не беше труден ( разбира се ако нямаш някое заболяване). Приятна разходка, на финала ,на която се чувстваш се едно си глътнал чист въздух и си се по раздвижил. Според мен е подходящ и за деца , няма чак толкова много камъни или да е много стръмно...единствено накрая на 7-то езеро беше неприятно от ситните натрошени камъни по пътеката и от многото хора, които се спускат отгоре, но нищо застрашаващо като цяло. Даже като доказателство за това ми твърдение, видях човек с протеза на крака, който слизаше надолу до хижата (моите адмирации за което)
За превоза: пътуването беше добре, единствено само накрая на връщането шофьора беше забравил да пусне климатика и в рейса беше много топло.... Но на фона на екскурзията е нещо незначително, така че получавате от нас ОТЛИЧЕН 6 :)
Р. Г. и Е. С.

ОТЗИВИ ОТ ПАРИЖ

От мое име и от името на А. Д. искаме да благодарим за невероятното изживяване в Париж и най-вече на нашия гид Георги.
Организира много добре програмата като успя да се съобрази с всички туристи, което не е много лесно за Българска група.
Препоръките са ни относно времето за посещение на Лувъра и Версай. За тези обекти са нужни поотделно поне 6 часа.


 Чудесна беше екскурзията на дати от 06.04.-10.04.2013 като цяло!
 Най-доволни сме от екскурзовода ни Жоро,който е безупречен,във работата си!!!Гражданин на света и високо интелигентентна личност!
Комплименти!

МНЕНИЯ
КАЛЕНДАР
Ноември
Декември
Януари
Февруари
Всички права запазени © 2005 Sofia Tour
Екскурзия - екскурзии, почивки, хотели, билети Уеб Дизайн: ПроСтудио
Централен офис
София 1000   Бул. Дондуков №86 Б Тел. /+359 2/ 943 13 43
e-mail:    www.sftur.com